‘Buutvrij’ verschenen

Wat is het toch dat we ons niet of moeilijk overgeven aan spel buiten het reguliere speelveld? Of zelfs helemaal niet meer spelen? En waarom vinden we dat spelen voor kinderen is?

Het zijn vragen die me blijven fascineren. Dat is tweeledig, enerzijds omdat ik nieuwsgierig aangelegd ben, anderzijds omdat ik heb ervaren wat het kost als je stopt met spelen. Gelukkig heb ik ook ervaren wat spelen kan opleveren! Daarover gaat Buutvrij.

Het is een klein en persoonlijk verhaal, herkenbaar voor velen. In deze tijd waar we zoveel informatie en keuzes op ons afgevuurd krijgen, waarin alles mogelijk lijkt, is het bijna onmogelijk om je eigen koers te blijven varen.

Lees de hele preview hier. Mijn bescheiden hoop is dat ik je verleid om vaker te spelen. En niet alleen op het voetbalveld, maar juist ook op het werk.

Bestel Buutvrij bij een Boekhandel, of online bij Managementboek: ‘Buutvrij‘.

Met speelse groet,

Kim de Keijzer