Bestel ‘Buutvrij’

Ben je op zoek naar vernieuwing en inspiratie? Stop dan met praten en ga spelen of eerst dit boekje lezen! Nieuwe dingen ontdekken, elkaar verrassen, actief bezig zijn, en veel plezier hebben: allemaal kenmerken van spelen die nuttig zijn in een zakelijke omgeving.

In dit boek laat Kim de Keijzer je kennismaken met de waarde van spelen. Aan de hand van haar persoonlijke ontdekkingstocht en haar ervaring als consultant laat ze overtuigend zien dat spelen als werkvorm een onmisbare tool is.

Kim de Keijzer helpt bedrijven om succesvoller te worden. In adviestrajecten en trainingen gebruikt ze spelmethoden om snel inzichtelijk te maken hoe processen en teams functioneren. Samen met alle betrokkenen werkt ze vervolgens actief aan oplossingen.

buutvrij omslag

Wat vinden lezers van Buutvrij?

Ben begonnen met dit boek; wat herkenbaar; het najagen van verwachtingen en dan…., “de knop om en terug naar jezelf!” Kim mooi geschreven en wat valt er veel te halen als je jouw adviezen volgt! Spelen zorgt voor zoveel meer (werk)plezier! En daar zijn mensen naar opzoek. Echt een aanrader!

Heel inspirerend werk. Het boek zet aan om na te denken hoe je spel op, onder andere, de werkvloer kunt inzetten, om mensen op een plezierige wijze met elkaar te laten werken aan projecten, in plaats van de gangbare praat-sessies. Maar ook hoe spel ingezet kan worden om meer plezier en creativiteit te creëren in het dagelijkse, terugkerende werk.

Het boekje is prettig geschreven en leuk/speels vormgegeven. Je krijgt direct zin om het te lezen. Door de afwisseling van persoonlijke ervaringen, quotes en informatieve blokjes tekst is het lezen ervan al een feestje op zich. Het boekje is een aanrader voor iedereen die geen speelruimte heeft of neemt. Het leven kan zoveel leuker….

Help anderen met jouw review!

Het plaatsen van een review wordt enorm op prijs gesteld. Je kunt hieronder een review plaatsen. Alleen je naam en organisatie of plaats worden vermeld op de website. De overige gegevens worden alleen voor controledoeleinden gebruikt en na goedkeuring door de moderator weer verwijderd.

Ja, je mag mijn review plaatsen